سامانه مدیریت یکپارچه شبکه و تهدیدات یک پلتفرم امنیتی مدرن و یکپارچه را برای سازمان ها فراهم کرده است که از زیرساخت فناوری اطلاعات محافظت میکند. UTM یک جایگزین خوب برای سیستمهای امنیتی محسوب می شود و برای سازمانهایی که به کارایی، انعطافپذیری و رشد ارزش میدهند، مزایایی را ارائه میدهند. حملات سایبری روز به روز بیشتر میشود و عواقب زیانبار مالی و اعتباری را به دنبال دارد. شما برای محافظت بهتر از سازمان و مهمتر از آن از مشتریان خود به یک روش دفاعی مناسب نیاز دارید! نگران نباشید، چندین راه حل در اختیار شما است و یکی از آنها مدیریت یکپارچه تهدیدات (UTM) است.
مدیریت یکپارچه تهدیدات یک راهکار قوی است که میتوانید به راحتی در سازمان خود پیاده سازی کنید. این سامانه قدرت فایروال نسل بعد (NGFW) و دیگر ابزارهای امنیتی را با هم ترکیب کرده و در خود جای میدهد. در مقاله امنیت UTM، می آموزید که مدیریت تهدید یکپارچه چیست؟ چگونه کار میکند و بهترین ابزارهای UTM در بازار امروز کدامند؟ مثل همیشه، اجازه دهید با یک تعریف ساده شروع کنیم، آمادهاید؟
مدیریت یکپارچه تهدیدات یا امنیت UTM چیست؟
مدیریت یکپارچه تهدید (UTM) یک سیستم امنیتی است که در برابر تهدیدات امنیت سایبری مانند: ویروسها، بدافزارها، جاسوس افزارها و غیره محافظت میکند. UTM سیستمهای امنیتی و مدیریتی را در یک پلتفرم واحد ادغام میکند. در نتیجه، مدیریت آن بسیار آسان تر خواهد بود. راهکار UTM در درجه اول برای محافظت از شبکه های سازمانی بزرگ طراحی شده است، اما برای کسب و کارهای کوچک و متوسط نیز مفید خواهد بود. قابلیتها و ویژگیهای مفید این سامانه در دراز مدت سود زیادی برای شرکتها به دنبال دارد. حال بیایید ویژگیهای سیستم مدیریت تهدیدات یکپارچه را با هم بررسی کنیم.
سه ویژگی ضروری سیستم امنیت utm
در این بخش، به طور خلاصه در مورد مهمترین ویژگیهایی که باید در هر سیستم UTM وجود داشته باشد صحبت میکنیم. هر سیستم امنیت UTM باید این ویژگی ها را داشته باشد، اما برخی ممکن است فاقد این قابلیتها باشند. اگر اینطور است، به جستجو ادامه دهید! به طور کلی سه ویژگی ضروری در هر سیستم مدیریت تهدیدات یکپارچه وجود دارد.
1. فایروال شبکه
فایروال پایه و اساس امنیت است و به حفظ امنیت شبکه در سازمانها کمک میکند. شما قطعا به یک فایروال در سیستم مدیریت تهدید یکپارچه خود نیاز دارید. اگر سیستم UTM مورد نظرتان فایروال ارائه نمیدهد همچنان به جستجو ادامه دهید تا زمانی که فایروال را پیدا کنید!
2. سیستم تشخیص نفوذ (IDS)
برنامه IDS، شبکه و سیستمهای شما را برای تشخیص فعالیتهای مشکوک نظارت میکند. اگر این سیستم مشکلی را تشخیص دهد، گزارش آن را به تیم امنیتی یا سیستم مدیریت رویداد سازمان شما ارسال میکند.
3. سیستم پیشگیری از نفوذ (IPS)
IPS یک سرویس فعال است که نفوذها را شناسایی کرده و ادامه مطلب...
- ۰۲/۰۲/۰۶